[VIDEO] “Perpisahan Adalah Perkara Yang Menyakitkan” – Yana Samsudin Perjelas Anak Menangis Di Pangkuan Si Bapa

0
827

Pelakon dan pengacara, Yana Samsudin ada berkongsi sedutan video menerusi Instagram yang merakamkan anak lelakinya, Aisy Mateen yang menangis teresak-esak kerana terpaksa berpisah dengan neneknya di kampung.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siapa yang tak dapat balik kampung? . . Gini kot perasaan nya.. . . Tapi untuk situasi ini sebenarnya mateen ni boring sorang sorang takda kawan ???? , kat sini sepupu dia ramai.. so tu yang dia tak nak berpisah lagi lagi dengan nenek dia. Melekat… . . Kalau sebelah Kedah dia boleh request nak stay ngan opah dia.. . . Punya lah penangan cucu rindu nenek dan opah! Nanti jumpa sepupu sana pula lupa dah kisah sedih semua tu.. . . Kita ni dah dewasa tak kan nak meraung macam ni kan? Urmmm meraung jugak kot kalau ada perpisahan… lagi lagi dengan mak abah.. . . Ok lah tak nak cerita lebih… sedih dah.. tak kira apa.. perpisahan adalah perkara yang menyakitkan.. . . Semoga kita cepat move on macam si @aisymateen ni di hujung hujung video.. . . Sama ke anak korang macam ni? ????

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

“Siapa yang tak dapat balik kampung? Gini kot perasaan nya.

@Tapi untuk situasi ini sebenarnya mateen ni boring sorang sorang takda kawan, kat sini sepupu dia ramai.. so tu yang dia tak nak berpisah lagi lagi dengan nenek dia. Melekat.

“Kalau sebelah Kedah dia boleh request nak stay ngan opah dia.

“Punya lah penangan cucu rindu nenek dan opah! Nanti jumpa sepupu sana pula lupa dah kisah sedih semua tu,” tulis Yana.

Pada masa sama, pelakon Wawa Semput ini juga turut mengakui perpisahan merupakan sesuatu yang menyakitkan.

“Kita ni dah dewasa tak kan nak meraung macam ni kan? Urmmm meraung jugak kot kalau ada perpisahan… lagi lagi dengan mak abah.

“Ok lah tak nak cerita lebih… sedih dah.. tak kira apa.. perpisahan adalah perkara yang menyakitkan.

“Semoga kita cepat move on macam si @aisymateen ni di hujung hujung video. Sama ke anak korang macam ni,” kongsi Yana panjang lebar.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Yana Samsudin