[VIDEO] Tengok Reaksi Elfira Bila Tahu Rakan Baiknya Pregnant Buat Ramai Sebak

0
127

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Elfira Loy yang baru shaja selamat diijabkabulkan dengan tunangnya, Khairol Faris Anuar yang merupakan anak kepada seorang usahawan bergelar Datuk, pada hari ini (1 Januari 2019) dalam sebuah majlis tertutup.

Disebalik kegembiraan itu, ada juga netizen yang membawang. Namun, baru-baru ini, persepsi netizen terhadap pelakon itu mulai menjernih disebabkan oleh sebuah video yang dimuatnaik salah seorang sahabat karibnya, Syahirah Kasim.

Baru-baru ini Syahirah Kasim yang merupakan sahabat karibnya ada memuat naik satu video di laman sosial instagram miliknya. video itu memperlihat Syahirah yang pertama kali mendedahkan kehamilannya kepada suaminya dan juga Elfira Loy.

Kapsyen IG :

We are finally ready to share this good news with everyone. Syukur Alhamdulillah, after one year of marriage, I am pregnant. I am in my second trimester now (but perut nampak mcm buncit je. I think this is the most awkward stage of pregnancy bila orang confused kita pregnant ke buncit ????????????). The first trimester was not really the best for me, I can’t eat much, cepat mual, sleep a lot and I puke every day and night. Dulu ingat kan morning sickness only apply for morning, dah pregnant ni baru tahu. Morning sickness = nausea and muntah at any time of the day. Susah juga nak makan, selera kurang and always rasa nak muntah. But every time I start to muntah muntah, my husband will quickly ran to me, pat my back and said “thank you sayang, for being so strong for our baby.” So thank you sayang for layaning me these past few months (more to go, hang in there ????), for being there when I don’t feel well, for cleaning the house and even cook for me! I love you and I am so so lucky to have you in my life, as my other half.

Anyway here’s a short video of me surprising my husband and also my best girl last few months, @elfiraloy! ????????‍♀️???? #mayallaheaseeverything

Elfira terlihat begitu gembira dengan berita tersebut sehingga menitiskan air mata kegembiraannya. Melihatkan reaksi Elfira, warga netizen mula memberikan komen yang positif terhadap pelakon itu di ruangan komen entri tersebut. Ratanya beranggapan kebahagiaan yang dimiliki Elfira sekarang layak dimilikinya kerana dia juga selalu menginginkan kebahagiaan untuk orang disekelilingnya.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

We are finally ready to share this good news with everyone. Syukur Alhamdulillah, after one year of marriage, I am pregnant. I am in my second trimester now (but perut nampak mcm buncit je. I think this is the most awkward stage of pregnancy bila orang confused kita pregnant ke buncit ????????????). The first trimester was not really the best for me, I can’t eat much, cepat mual, sleep a lot and I puke every day and night. Dulu ingat kan morning sickness only apply for morning, dah pregnant ni baru tahu. Morning sickness = nausea and muntah at any time of the day. Susah juga nak makan, selera kurang and always rasa nak muntah. But every time I start to muntah muntah, my husband will quickly ran to me, pat my back and said “thank you sayang, for being so strong for our baby.” So thank you sayang for layaning me these past few months (more to go, hang in there ????), for being there when I don’t feel well, for cleaning the house and even cook for me! I love you and I am so so lucky to have you in my life, as my other half. Anyway here’s a short video of me surprising my husband and also my best girl last few months, @elfiraloy! ????????‍♀️???? #mayallaheaseeverything

A post shared by @ syahirahkasim on

Menangis tengok video awak ni…

Aku akan happy macam Elfira loy tu la kalau hang mengandung…

Susah nak dapat kawan yang menangis untuk kebahagiaan kawan…

reaction aku supo Elfira jugok raso kalu tibo2 mu royak gini…

Kita Tengok Elfira rasa nak nangis pula huhu…

Sumber: Ig Syahirahkasim Via KD / @DiariDunia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!