[VIDEO] “Ya Allah Semoga Selamat..”- Isteri Aliff Syukri Masuk Hospital, Tak Sangka H4mil Anak Kembar!

0
352

Menerusi Instagram Datuk Aliff Syukri dihujani kata-kata doa daripada netizen apabila dia memuat naik video tentang keadaan isterinya, Datin Shahida yang tidak sihat.

Namun siapa menyangka, Datuk Aliff berkongsi berita gembira yang mana isterinya kini sedang hamil. Bagaimanapun, usahawan terkenal ini meminta netizen berdoa agar keadaan isterinya selamat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

siapa paling comel?? cukuplah keuarga #ohabangkosmetik ❤️❤️❤️❤️ . . baju , tudung… saya dan anak anak sy dari @as.legacymalaysia

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Menurut Datuk Aliff, kemungkinan kerana str3ss menyebabkan berlakunya pend4rahan yang agak banyak malah mungkin isterinya mengalami kegvgvran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tolong doakan kandungan isteri saya selamat..????????????Dugaan 2 ramadhan . . . sy sengaja nak rahsiakan Isteri saya tgh pregnant nak buat suprise kat smua….. tapi dugaan mungkin stress dgn keadaan semasa baru2 ni dimana byk pihak membesar2kn… dan mungkin sbb tu .. berlaku pendarahan yg agak banyak dan mungkin mengalami keguguran.. bila scan2 pula Dr bgtau baby kembarr.. ya allah sygg yaaa .. ada caranya tak nak selamatkan baby dari gugurr??????…. Mudahan kedua2 anak saya dalam. kandungan selamat.. doakan ya semua sahabat ig dan fb…. mudahan dipermudahkan segala urusan???? doa kalian amat saya hargai.. . . tudung wife sy dari @cloverush baju sy dr @as.legacymalaysia

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Mudahan kedua2 anak saya dalam kandungan selamat..

Apapun Datuk Aliff berkata setelah scan, dia telah diberitahu bahawa isterinya sedang hamil anak kembar.

Tahniah dato dan datin.. semoga baby baik2 saja..

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Datuk Aliff Syukri via HCL