“Selamat Tinggal…Banyak Giler Dugaan Selama Saya Menjaga Awak” – Kamal Adli

0
935

PELAKON Kamal Adli terpaksa menjual motor kesayangannya selepas melalui pelbagai dugaan ketika lebih tiga tahun membeli motor tersebut.

Kamal berkata, motor tersebut pernah kemal4ngan beberapa kali dan hilang dicvri oleh individu tidak bertanggungjawab.

“Selamat tinggal… sumpah banyak gla dugaan selama saya menjaga awak (motor). Kemalangan orang lain buat hingga tersadai di bengkel selama dua tahun.

“Saya baiki semula dengan harga yang mahal tapi sayang punya fasal. Lepas elok… kemalangan pula dengan saya dan terpaksa dibaiki lagi.

“Kemudian dah elok kene curi pula dengan orang jhat, lepas tu p0lis jumpa balik awak simpan di balai setahun sebab macam putus asa,” ujarnya di Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my last ride with my black baby😭 good bye baby.. sumpah banyak gilaaa dugaan selama sy menjaga awak.. excident orang lain buat.. sadai bengkel 2 tahun..sy repair balik awak mahal nok harem.. tp syg pnya pasal repair jgk.. lepas elok, tiba2 excident pulak bersama saya.. alhamdulillah minor injury ja.. repair balik awak sebab syg.. dah elok kene curi pulak ngn org jahat.. lepas tu polis jumpa balik awak (tq polis diraja malaysia) simpan kt balai setahun sebab mcm give up.. tp amik jgk kat balai repair lagi sekali n its time utk lepas kan awak kt org yg lebih baik n bertanggungjawab.. tqq my black babyy 😢 tolong jgn lupakan sy.. igt moment kita time jatuh tu okk.. #moveon #motorkugirlfriendku

A post shared by K.A (@kamaladli) on

Kamal Adli jual motorsikal kepada individu bertanggunjawab.

Motosikal berkuasa tinggi jenis Aprilia Shiver itu pernah dilaporkan hilang pada 26 Oktober 2017.

Kamal berkata, sekarang merupakan masa terbaik untuk dia menjual motor tersebut kepada orang yang lebih bertanggungjawab.

“Lepas ambil di balai kena baiki lagi sekali dan ini masa terbaik untuk lepaskan awak kepada orang yang lebih baik. Terima kasih atas segalanya,” ujarnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Instagram Kamal Adli via SV