“Aku Dah Bagi Laki Ko Makan… Ko Sh00t Leklok Ok!” – Pesan Ozlynn Pada Nabila Huda

0
39

Ramai yang terhibur dengan kebanyakan entri yang yang dimuat naik Ozlynn kita Instagram. Selalunya entri tersebut memang kelakar.

Walaupun Instagram itu dikatakan milik bersama Ozlynn dan Johan, tetapi Ozlynn yang selalunya memuat naik gambar dan video ke Instagram tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bersama kawan2 a.k.a kakak2 yg hebat, berjaya dan paling penting x sombong.. pls set time utk kita coffee2???? @srirahayu.tajuddin Datuk @ayuputeh

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Terbaru, hanya kerana nak memberitahu Nabila Huda yang dia belanja makan suami Nabila, entrinya menjadi satu cerita yang menghiburkan.

“Pada suatu hari seorang budak yg comel cute cantik bijak dan baik hati menangis kelaparan.. dtg lah seorg lelaki yg poyo, perasan ensem, konon2 baik menyapa bdk itu.. “kenapa nangis? “(Dgn suara garau yg ala2 pembaca berita) bdk comel tu pon jwp “lapar” (cute giler bdk nih),” cerita Ozlynn.

“Terus lelaki tu pon buat muka seposen.. sama ar… belanja abg boleh?? Abg duit xde.. bini kaut semua simpan dalam bank sebab dia on diet.. so dia suh abg pon diet sama..(sambil buat muka kerek.. dah ar suruh org belanja).

“Adik comel trus cakap, ok adik belanja abg makan.. kat @waroengisabella ok dan semua happy kekenyangan. Ermmm bosan lak cite nih. @kupu_kupu aku dh bg laki ko makan @kidweebee .. ko shoot leklok ok,” tulis Ozlynn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pada suatu hari seorg bdk yg comel cute cantik bijak dan baik hati menangis kelaparan.. dtg lah seorg lelaki yg poyo, perasan ensem, konon2 baik menyapa bdk itu.. “kenapa nangis? “(Dgn suara garau yg ala2 pembaca berita) bdk comel tu pon jwp “lapar” (cute giler bdk nih) trus lelaki tu pon buat muka seposen.. sama ar… belanja abg boleh?? Abg duit xde.. bini kaut semua simpan lam bank sb dia on diet.. so dia suh abg pon diet sama..” (smbl buat muka kerek.. dh ar suh org belanja) adik comel trus ckp.. ok adik belanja abg makan.. kat @waroengisabella ok… dan semua happy kekenyangan.. ermmm bosan lak cite nih..???????????? @kupu_kupu aku dh bg laki ko makan @kidweebee .. ko shoot leklok ok ????

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Ozlynn Waty atau nama sebenarnya Rozlinawaty Ismail berkahwin dengan Johan atau nama sebenarnya Mohd Yazid Lim Mohamad Aziz pada 25 Julai 2009, dan dikurniakan dengan lima orang cahaya mata iaitu Ariq, Sodiq, Haziq, Cantiq dan Moleiq.

KOMEN NETIZEN :

kalau mkn mcm tu bilalah nak kenyangnya

I saw u just now! So pretty! ????

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Gempak via II