Peminat Kecewa Menang Anugerah Couple Meletop Tapi Fazura, Fattah Tak Datang

0
269

Jika tahun lalu, pasangan selebriti Jep Sepahtu dan Sari Yanti berjaya mengungguli Anugerah Couple Meletop 2018, namun untuk tahun ini, anugerah tersebut berjaya diungguli oleh Fattah Amin dan Fazura pula. Wow tahniah Fattzura!

Kemenangan Fattzura dalam kategori tersebut telah membuktikan bahawa mereka sweet dan disukai ramai. Namun begitu, anugerah tersebut dipersoalkan oleh segelintir netizen apabila mereka tidak nampak kelibat pasangan itu ketika malam anugerah berkenaan.

Anugerah Couple Meletop 2019

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tahniah kepada @fattahaminz & @missfazura , pemenang bagi kategori COUPLE MeleTOP???????? #AME2019 #MeleTOP #yanglegityanglegend #angkattangan

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Ketika pasangan Fattzura diumumkan sebagai pemenang bagi kategori berkenaan, ternyata wakil daripada pihak mereka sahaja yang hadir ke pentas untuk menerima anugerah tersebut.

Reaksi netizen

Rata-rata netizen meluahkan rasa geram dan sedih apabila pasangan tersebut seolah-olah tidak menghargai peminat yang mengundi mereka. Netizen berharap sekurang-kurangnya mereka hadir untuk menerima anugerah tersebut serta memberikan ucapan di atas kemenangan yang diraih.

Ucapan tahniah buat Fattzura

Pasangan tersebut turut menerima ucapan tahniah di atas kemenangan yang diraih serta nasihat supaya mereka abaikan komen negatif yang diterima.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Meletop Via Ohbulan