“Terharu Dapat Suami Macam Abang,”- Mawar Rashid Puji Suami Sempena Hari Bapa, Romantiknya

0
599

Hari ini merupakan sambutan Hari Bapa Sedunia bagi menghargai jasa dan pengorbanan bagi insan yang bergelar seorang bapa.

Pelakon Mawar Rashid sempat menitipkan kata-kata ucapan buat suaminya, Raf Yaakob kerana telah menjadi seorang bapa yang terbaik buat anak-anaknya.

Di samping itu, Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shahputri turut memuji suaminya menerusi entri tersebut.

“Happy father’s day to our King @rafyaakob Anje sangat2 adore kasih sayang Abang kat anak2 semua. Macam Anje selalu cakap, Abang very attend to them, tu sebab anak2 pun semua rapat ngan abang, manje ngan Abang.

“Anje adore macam mana Abang bahagikan masa kepada Anje, Anak2, ibu Abang, family Anje, kerja2 Abang. Walaupun kita kat keluar, Abang pun tak boleh keluar lama2 sebab teringat kat anak2.

“Terharu dapat suami macam Abang yang utama kan we all lebih dari segalanya. Sebab tu bila ada anak ngan Abang, Rafael is Raden kecik ni,

“Anje happy sangat2 sebab dapat tengok kasih sayang Abang kepada Rafael bagai menatang minyak yang penuh. Macam mana

“Abang sayang dengan @radenrayyanraf & @raysaachanelaraf . Abang layan kami semua sama rata, Itu yang sangat penting.

“Lucky Rafael & anak2 dapat papa @rafyaakob . Looking forward to raise the kids sampai anak2 besar.

“And by that time we all semua still pegang tangan and sweet macam sekarang.

Thank you for everything papa. We love you so much! #HappyFathersDay

“Sorry kalau ayat berpanjangan sangat, I want to express my feelings towards you, but kata2 pun tak dapat ungkapkan betapa bersyukur dan gembiranya to have someone like you as my husband and father to the kids @rafyaakob”tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy father’s day to our King @rafyaakob 💚 Anje sangat2 adore kasih sayang Abang kat anak2 semua. Macam Anje selalu cakap, Abang very attend to them, tu sebab anak2 pun semua rapat ngan abang, manje ngan Abang. Anje adore macam mana Abang bahagikan masa kepada Anje, Anak2, ibu Abang, family Anje, kerja2 Abang. Walaupun kita kat keluar, Abang pun tak boleh keluar lama2 sebab teringat kat anak2. Terharu dapat suami macam Abang yang utama kan we all lebih dari segalanya. Sebab tu bila ada anak ngan Abang, Rafael si Raden kecik ni, Anje happy sangat2 sebab dapat tengok kasih sayang Abang kepada Rafael bagai menatang minyak yang penuh. Macam mana Abang sayang dengan @radenrayyanraf & @raysaachanelaraf . Abang layan kami semua sama rata, Itu yang sangat penting. Lucky Rafael & anak2 dapat papa @rafyaakob . Looking forward to raise the kids sampai anak2 besar. And by that time we all semua still pegang tangan and sweet macam sekarang. Thank you for everything papa. We love you so much! #HappyFathersDay • Sorry kalau ayat berpanjangan sangat, I want to express my feelings towards you, but kata2 pun tak dapat ungkapkan betapa bersyukur dan gembiranya to have someone like you as my husband and father to the kids 🥰 @rafyaakob

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Dalam pada itu, peminat juga mendoakan agar mahligai yang dibina oleh Mawar dan suami berkekalan hingga ke akhir hay@t.

Untuk rekod, Mawar telah mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Raf Yaakob pada 9 November 2017.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Mawar Rashid via MH