“Fazz Ahmad is shaking” – Netizen Teruja Tengok Budak-Budak Ni Rap Dekat Kedai Mainan, Cool Je!

0
928

Kalau bercakap pasal nyanyian lagu rap, tak semua orang rasanya pandai menyanyi lagu macam ni sebab rap ni kena nyanyi laju-laju. Salah nyanyi terbelit lidah nanti!

Tapi menerusi video yang viral di Twitter, netizen nampaknya teruja dengan budak-budak kecil ni yang bijak menyanyi lagu rap. Kalah woi Caprice dan Fazz Ahmad!

“Relax je budak-budak ni rap dalam kedai mainan”

Menerusi video tersebut korang boleh tengok budak-budak ni bergaya macam remaja dah. Siap pakai spec hitam dan swag lagi!

Itu belum lagi skill rap dorang yang boleh tahan laju. Music video mereka pun nampak berkualiti dan kalah MV rappper yang famous kat Malaysia ni. Padahal shoot kat kedai mainan je. Amboi!

Kalau korang perasan, salah seorang penyanyi tu pelakon kanak-kanak bernama Nik Adam Mika. Uish talented betul!

“Music video dengan rap dia better dari Fazz Ahmad”

Rata-rata netizen yang tengok MV tu teruja habislah siap puji lagi yang rap dan MV budak-budak lagi better dari penyanyi rap ‘terkenal’ Fazz Ahmad. Ops!

Macam mana pun, masih ada yang cakap rap kat bawah ni lebih RARE dari mana-mana rap yang ada kat Malaysia. Ahaaa ni min pun setuju!

All the best dik! Ada future dalam bidang rap tu.

Sumber : Lobak Merah