”Bila Dua2 Melatah” Kesian Tengok Khiriah Kena Kacau Dengan Si Madi Ni..”Makin Pendek Lah Aku ” – Khiriah

0
236

Pelakon Noor Khiriah dan Azhan Rani,kini semakin meningkat naik nama mereka berdua.Walaupun mereka artis yang disifatkan tiada rupa,tidak semestinya mereka tidak boleh menjadi salah satu contoh kepada yang lain 

Sejam yang lepas,Khiriah telah berkongsi satu video dimana beliau bersama Azhan Rani di studio Hot Fm.Mereka manjadi artis undangan kepada Fafau dan Faizal Tahir

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mlmni akak letakkan diri sbg penonton ???? pesen..bkn sbg pelakon #nur..phm sudah cmne rasa sakitati kt madi…eeeeeeeee geram..#mangkukgedaung #mangkukayunayan semua kuarrr weiii…wpun tau time sutin mmasing masuk ayaq..tp bila dah jadi cite dgn muka tak bsalah selamber frog jeee…eeee geram weiiiii…Alhamdulillah naskah hebat abam @budakijat berjaya mengangkat abg sebagai #syedhamadi…berkat sabar abg dlm industry bbaloi wpun bukan ini yg abg nak..pemes amos ni..tp nak tknak abg kena hadap gak..viral kot @azhan_rani skrg..skurangnya bila abg dh tkde nt org ttp akan ingat #syedhamadi @azhan_rani..ala yg nyanyi lagu sapi lias tu….bangga siot dpt jadi partner abg dlm citeni..17hb nanti nak sign please????????

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Yang melucukan,kedua-duanya melatah sehinggakan Azhan Rani terketuk Kepala Noor Khiriah tanpa sengaja,Video yang berudasi beberapa minit tersebut telah mencuit hati para netizen

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9malamni Ecah & Madi nak wat harubiru kat @dbilique @azhan_rani @faizalfbi76 @therealfafau

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

KOMEN:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

katanya 10:00 malam ni ada lelongan mega bawang nasional.. hanya perlu buka @tv3malaysia, @tontonmy atau @iflixmy (selepas sejam tayangan di tv) , saksikan episod malam ini diiringi ulasan-ulasan bertulis di sosial media, atau perbincangan2 diperingkat keluarga, kawan2 dirumah, di tempat kerja mahupun di grup whatsaap dan we chat.. sertakan sekali ekpressi wajah malah untuk lebih kreatif boleh hempaskan tv ke dinding atau membuat acara balingan objek ke tv masing2 atau merendam tv anda di dalam kolam.. malam anda pasti meriah kali ini.. selamat menonton dan selamat membawang di #episod8 malam ini ❤️❤️❤️ #selamatmenonton #jumpamalamnanti #episod8 #nur2 setiap isnin-khamis jam 10:00 malam @tv3malaysia #sudi2kan #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat @syafiqkylez @aamyrarosli @khiriah17 @azarazmi @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @jijiezainal @eyra.hazali @makuda_yati @hasrulnizamosman @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @onechinoiz @remy__maghrib @ucheefukada @eiza681 @ribenashah @imanali71 @atokrejang_73 @bunga.qu @amhus_amiegus @farishanafiadnan @joe_daim @kemaray @didiradzuan @naqi.ahmad @syrulezwan @sefikkhair @aiskrimikat

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Noor Khiriah via Note Untuk Awak