(Video) Comelnya Aksi Siti Aafiyah Pagi-Pagi Dah Pakai Lipstik

0
211

MUSTIKA hati rakyat Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin, 40, pernah men4fikan bahawa dia di aangaap terlalu obs3s terhadap anak perempuannya, Siti Aafiyah Khalid.

Siti sebaliknya menyifatkan segala gambar, video dan momen yang dimuat naik di Instagram dan YouTube hanyalah untuk simpanan buat dirinya dan suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa untuk masa akan datang.

Menurutnya, dia juga merasakan tindakan itu sebagai perkara normal yang sering dilakukan kaum ibu.

“Ye lah, kita sibuk kadangkala terlepas perkara dan momen manis. Soal terlalu obses juga rasanya tidak benar sebab saya tidaklah selalu muat naik, ada masa tertentu juga,” katanya.

Menurut penyanyi yang popular dengan lagu Anta Permana itu, isu tersebut juga bukan satu kesalahan kerana dia telah menunggu kehadiran Aafiyah selama 11 tahun.

“Ketika usia 39 tahun barulah saya dikurniakan cahaya mata. Kita dah tunggu berapa lama, jadi yang bercakap itu mungkin anaknya ramai,” katanya

Terkini Siti memutnaik Video Aafiyah page-pagi dah ambik lipstik untuk di pakai, comelnya sambal menyebut “Cantikkk”

Pagi pagi dah pakai lipstick 💄💋ㅤ

cutenya Aafiyah

“Aafiyah dodoikan siapa tu..🧸🧸 “

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aafiyah dodoikan siapa tu..🧸🧸 ㅤㅤ ㅤㅤ Siapa tengok post ni double tap ♥ ♥ ♥ #aafiyahanakibu #ibuaafiyah #babyctdk #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #aafiyahkhalid

A post shared by Aafiyah Anak Ibu (@aafiyahkhalid) on

Comelnya Aafiyah menyebut nama ibunya “Siti Nurhaliza Binti …” “Khalid”

Macam-macam gaya Aafiyah ni, Tak puas tengok Video Aafiyah.Semoga anak ibu, Aafiyah ni menjadi anak solehah ya sayang.

Komen Netizen :

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: KEPOH KUAT