“Tudung Singkat, Kan Kena M4rah.” Aksi Comel Kanak Kanak Ke Sekolah Cvri Perhatian

0
1643

Sudah tentu pelbagai ragam dapat dilihat sejak semalam apabila sesi persekolahan bermula. Bukan para pelajar sahaja yang teruja memulakan sesi permbelajaran, ibu bapa serta ahli keluarga turut merasai perkara sama.

Menerus satu perkongsian yang diperoleh di Twitter, seorang penggguna laman sosial itu telah memuat naik beberapa foto comel  kanak-kanak memakai seragam sekolah dengan kapsyen yang agak mencuit hati.

Menggunakan akaun bernama NurhaDean, dia telah memuat naik foto kanak-kanak comel berusia 2 tahun yang membawa sekali beg sekolah serta hadir ke sekolah semalam.

Perkongsian tersebut telah menarik perhatian warga Twitter kerana geram melihat kecomelan kanak-kanak tersebut. Dia juga sempat duduk di dalam kelas buat seketika namun terlihat lucu apabila tudungnya sudah tidak dipakai.

Sejak dimuat naik semalam, perkongsian tersebut telah memperoleh lebih daripada 18 ribu RT dan 23 ribu tanda suka. Rata-rata daripada warganet turut tidak ketinggalan meninggalkan komen diruangan tersebut dengan memuji kecomelan kanak-kanak itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: KL Press