Kejutan Buat Amar Baharin! Amyra Hamil Anak Kedua

0
823

Pelakon Amar Baharin berkongsi berita gembira dengan peminatnya iaitu Amyra kini hamil anak kedua mereka.

Berita gembira itu diumumkan Amar menerusi satu video klip yang disiarkan menerusi saluran YouTube.

Amar berkongsi berita gembira itu menerusi saluran YouTube

Menerusi video tersebut, Amar menerima kejutan sempena hari lahirnya yang ke-34 pada hari ini, 1 Julai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hawa tercipta didunia untuk menemani Sang Adam… Begitu juga dirimu, tercipta tuk temani aku ❤️ – Dewa19

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin) on

“Hari ini 1 Julai 2019, adalah hari yang penuh bermakna untuk saya sebab selain ulang tahun kelahiran saya yang ke-34, isteri saya #AmyraRosli bagi hadiah pregnancy test yeaaahhaaaaaaaaaa.

“Alhamdulillah syukur. Semoga semua dapat mendoakan agar Amyra dan baby dalam kandungan,” tulis Amar.

Amar dan Amyra bersama anak mereka, Aqeef Anaqi

Amar telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Amyra Rosli pada 2016.

Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Aqeef Anaqi yang kini berusia dua tahun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8/6/2019 – @aqeefanaqi menghiburkan hati Daddy & Mommy. Mcm besar sgt dah baby daddy ni ☺️. #1year8months

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

walaupon camera tak focus pada kami, tapi siapa tahu baju sedondon yg kami pakai tu beli kat mane? 🤣✋🏻 . . . Sedondon kita dihari raya! Salam Jumaat dari kami sekeluarga ☺️

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : MHE TV