“Datang Hospital 10.00 Pagi Terus Ke Labour, Check 5cm…,” – Cerita Pengalaman Bersalin, Linda Hashim Kongsi Nama Anak Ketiga

0
402

Sebentar tadi, isteri kepada Beego, pelakon Linda Hashim akhirnya berkongsi nama anak ketiganya, yang dilahirkan lebih seminggu lalu.

Kongsi Linda, nama anaknya itu bermaksud ‘indah sempurna’.

“Assalamualaikum semua. ini lah dia puteri ke3 kami namanya. INDAH CAMELLA Bt MD Aszerul Nizam (Indah Sempurna) anak kepada beggo dan linda hashim adik kepada jelita clarissa dan anggun cassandra,” tulisnya ringkas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

part 2..

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam semua..alhamdulillah cukup lah seminggu kelahiran puteri ke3 kami.syukur ya allah kau permudahkan segala urusan kami.sgt mudah sgt senang sangat sekejapan…dtg hospital pukul 10pagi terus ke labour check 5cm sudaa..golek punya golek menahan sakit sikit tup tup tgh azan zuhur dia nak keluar…keluar la si anak solehah kami ni pada pukul 1.37 tghri isnin 8-4-19 berat 3.12kg..alhamdulillah syukur sangat dgn nikmat allah ni.terima kasih juga kat suami yg sentiasa menemani dan membantu walau apa juga keadaan dari baby dlm perut sampai la ke pantang ni.semoga allah saja yg membalas jasa u syg @beego_linda dan kpd doctor sy dr jaafar stuff2 dari KPJ tawakal @kpj_tawakkal terima kasih atas layanan terbaik u all semua dari 1st 2nd and 3rd baby pun tetap sama je layanan baik korg tq.tak lupa juga mak mertua sy @roshidahelias turut membantu dlm drama ni ????????.bantu jagakan si nopal jelitanggun dgn baik tq mama.tq juga utk semua family kawan2 yg dtg visit..lohh..panjang ucapan ni mcm menang award.ok dah.. lepas ni sy bagi tau nama baby ya..stay tune.

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

Terdahulu, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada 8 Jun 2013.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Linda Hashim via MH