19 Rekaan Gagal Hotel Yang Berjaya Dikongsikan Dari Seluruh Dunia

0
288

Jika anda pernah menonton episod Hotel Hell Gordon Ramsay, anda akan tahu bahawa hotel dan penginapan tidak selalunya sama. Setiap hotel ada keunikannya yang tersendiri namun ada juga  rekaan hotel yang pasti menimbulkan tanda tanya.

Dari rekaan seperti tombol pintu, ke pintu exit yang kearah dinding, kamar mandi yang menghala ke balkoni macam-macam rekaan hotel yang dikongsikan oleh netizen ini bakal mengundang banyak persoalan.

Ini merupakan 19 Rekaan Gagal Hotel Yang Berjaya Dikongsikan Netizen Dari Seluruh Dunia

1. Saya terpijak benda alah ni lebih 4 kali hari ni, geram saya!

2. Bekas garam dan lada hitam yang mempunyai sachet garam dan lada hitam

3. ‘Kolam renang’

4. Hiasan langsir seakan-akan dar@h

5. Jadi, buku untuk apa?

6. Saya nak hotel berhadapan dengan courtyard, dia bagi sebijik depan courtyard.. tapi lain courtyardnya

7. Hotel di india menutup separuh cermin ini untuk menutup pemandangan yang ‘indah’

8. Nombor bilik sama warna dengan warna dinding

9. Hotel di cina dengan google translatenya

10. Ini kes lupa edit

11. Lukisan mural bulu-bulu ini berharga hampir 250,000 dan diletakkan dekat tempat makan

12. Hotel yang pintu balconi merangkap pintukamar mandi

13. Keluar pergi mana ni?

14. Lukisan di tandas untuk menenangkan mereka yang sembelit

15. Wahh, sempat tahl menitik2 atas lantai

16. Sahabat saya ini terkunci di dalam bilik mandi selama 3 jam, bilik mandi pun nak kunci ke

17. Habis basah lantai nanti

18. Ini biasa

19. Cara CPR, lain macam jer translatenya

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber  : Cerkosong / sinarviral.com