16 Gambar Yang Menunjukkan Samaada Anda Mempunyai Tripofobia ataupun Tidak

0
1378

Tripofobia merupakan satu fobia baru yang diperkenalkan meluas di internet pada tahun 2005. Fobia ini merupakan ketakutan kepada lubang lubang yang kecil.

Namun ada saintis yang berpendapat bahawa tripofobia bukan satu fobia namun cuma sekadar ekspresi manusia bila melihat benda pelik dan meloyakan.

Walaubagaimanapun, anda boleh menguji samaada anda mempunyai tripofobia ataupun tak.

*Gambar gambar berikut menimbulkan rasa kurang senang bagi sesetengah pengguna internet, anda ada pilihan untuk berhenti*

Ujian bermula!

Kita start yang senang dulu yer.

1. Ini Honeycomb biasa jer

2. Madu sedap bro

3. Ini Biji Labu, kalau tak silap.

4. Bread bila kena zoom

Takda effect ke? Ok, kita bagi yang lagi power

5. Orang benjolan

6. Kulit terkupas

7. Ini bunga teratai

Masih takda efek? Ok, ini yang paling susah

8. Lubang kat tangan

9. Woah, tangan berlubang

10. Kaki banyak lubang

11. Ufff, meremang skit

12. Ini edit je ni, meremang tak?

13. Makeup artist buat tripofobia

14. Masih bertahan?

15. Meremang tak?

16. Ini paling last, anda boleh berhenti meneran sekarang

Adakah anda mempunyai tripofobia? jangan lupa komen kat page yer ????

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber  : Cerkosong